divendres, 27 de febrer de 2015

DESPERTEM EL COS!

Segurament molts xiquets i xiquetes han arribat aquesta setmana a casa dient que, des de fa uns dies, tots els matins "despertem el cos". Alguns simplement diran que ballen damunt de les cadires. Doncs sí, alguns mestres de l'escola ens hem proposat motivar i relaxar als nostres alumnes fent que comencen la jornada escolar amb una miqueta d'activitat física i un somriure.


El primer que fem és entrar en classe i seure'ns al nostre lloc, no es trau res de les motxilles, sols hem d'esperar en silenci. Al senyal tots pujem a la cadira (d'aquesta manera el ball està controlat) i quan comença la música... tots a seguir els moviments de la persona que guia "el despertar".

Els efectes són increïbles!
Aquesta setmana ha sigut excepcional pel que fa al comportament dels xiquets!

Donats els bons resultats, continuarem cada matí despertant el cos. I com els nostres xiquets estan molt motivats seran ells, per ordre de llista, els encarregats de guiar el "despertar el cos" dels seus companys. 

Gràcies a les mestres d'infantil per compartir aquesta experiència i en especial a Marisa per vindre a ensenyar-nos a "despertar el cos"! 

M'encanta!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada