dilluns, 27 d’octubre del 2014

PARTICIPEM EN "LA SETMANA DE LA PREVENCIÓ" DE MAPFRE

Hui hem gaudit d'un dia ple d'activitats al voltant de la prevenció d'incendis gràcies a la Fundació Mapfre, la APTB i el Consorci de Bombers de Castelló.

Hem tingut temps d'escoltar una xarrada informativa i de fer moltes preguntes. Hem fet un xicotet taller per tal de saber desplaçar-nos en condicions de baixa visibilitat. Hem pujat al camió de bombers i hem connectat la sirena. Ens han ensenyat algunes de les ferramentes que utilitzen en el desenvolupament de la seua tasca. Fins i tot, alguns mestres i companys han utilitzat un extintor per tal d'apagar un incendi controlat al pati.

S'emportem un gran recull d'aprenentatges i, com no, un casc de bombers!!!

El nostre agraïment a la Fundació Mapfre, la APTB, el Consorci de Bombers de Castelló i, en especial, al personal del Parc de Bombers L'Alcalaten per la seua paciència.

Gràcies


















2 comentaris:

  1. Gràcies al col.legi, y en especial a tú, Eder,per tot el que has fet per que tinguen un día, que com m´ha dit Maria, - Ha segut meravellós, molt xulo, me ho passat molt molt bé-, gràcies

    ResponElimina
  2. Gràcies Nieves, a tots els mestres de l'escola ens mouen les ganes de fer coses per tal que els nostres xiquets aprenguen i s'ho passen bé al mateix temps.
    Intentarem repetir!

    ResponElimina